Behandelingen

Bij Lisa's Beautysalon kunt u terecht voor verschillende beauty behandelingen. Hieronder worden ze uitgebreid voor u uitgelegd per categorie. Natuurlijk blijf ik mij ook verdiepen in nieuwe behandelingen en zullen deze ook altijd op de site verschijnen.

 


Gezichtsbehandelingen:

Aan het begin van de behandeling wordt eerst een analyse gemaakt en wordt de behandeling helemaal op uw huid aangepast. Een reiniging, diepte-reiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage en 24-uurs crème. Er is keuze uit verschillende gezichtsbehandelingen zodat u even helemaal tot rust kunt komen. Na deze behandeling gaat u met een stalende huid en uitgerust gevoel de deur uit en kunt u er weer tegenaan.

 

Bij de gezichtsbehandelingen wordt er gewerkt met het merk Courtin. Dit merk is afkomstig uit Australië en helemaal op basis van tea tree oil. Het is een plantaardig merk wat heel zuiverend werkt voor de huid. (Hierover leest u meer in de Beauty Blog van de salon. Hier wordt het merk uitgebreid besproken en komen alle producten aan bod).

 

Ook de mannen zijn van harte welkom in de salon! Speciaal voor jullie is er een gezichtsbehandeling samengesteld zodat jullie ook even helemaal te rust kunnen komen.

 


Body Care:

Ook ons lichaam kan wel eens een verwenmomentje gebruiken. Aan het begin van de behandeling wordt de huid gereinigd met een washgel. Hierna worden alle dode huidcellen weggescrubt met een heerlijke peeling. Na het reinigen komt er een masker op de huid zodat de huid intensief gevoed wordt. Als laatste wordt de huid heerlijk gemasseerd en kunt u even helemaal genieten.

 

De Body Care behandelingen zijn voor zowel man als vrouw. Deze behandelingen zijn vooral heerlijk voor de ontspanning of als u last heeft van vastzittende en stijve spieren. Door de massage worden de spieren volledig los gemasseerd en kunt u na de behandeling weer pijn vrij naar huis.

 

 


Harsen:

Het geheel verwijderen van de haren. Dit kan op de volgende gebieden: armen, benen, oksels, bovenlip en kin. Voordat de haartjes worden verwijderd wordt de huid eerst goed gedesinfecteerd. Ook worden de harsrollers getest en wordt de warmte gecontroleerd. Nadat de haartjes zijn verwijderd wordt de huid vrij gemaakt van harsrestjes en wordt de huid gekoeld met een pure aloë vera crème.

 

Na deze behandeling kunt u heerlijk genieten van uw gladde benen, oksels of andere lichaamsdelen! Deze behandeling is vooral ideaal in de zomerperiode.

 

 


Massages:

Even helemaal tot rust komen onder het genot van sfeervolle muziek en een heerlijke omgevingsgeur. Na een lange en stressvolle werkdag kan een massage heerlijk zijn om even te ontspannen. De spieren worden volledig los gemasseerd en er wordt gewerkt met heerlijk geurende oliën. Er is keuze uit verschillende massages die helemaal op uw behoeften worden afgesteld. Zodat u na de massage de salon met een heerlijk ontspannen gevoel verlaat.

 

 


Wenkbrauwen & wimpers:

Harsen, epileren en verven. Alles om uw wenkbrauwen en wimpers er stralend uit te laten zien. Uw wenkbrauwen worden volledig in model gebracht en wordt met speciale wenkbrauwverf mooi geverfd. De kleur wordt altijd nog iets lichter dan hij in het begin uitziet. Dit geldt voor zowel wenkbrauwen als wimpers. Na het intrekken van de verf wordt deze zorgvuldig verwijdert en wordt er gezorgd dat er geen restjes achterblijven. 

 

 


Andullatie Therapie:

Deze behandeling is speciaal voor mensen die veel last hebben van hun spieren. Speciaal is deze behandeling geschikt voor mensen met Fibromyalgie. Het apparaat werkt met infra rood lampen en trillingen. De warmte van de lampen laat de spieren ontspannen waardoor de trillingen nog beter hun werking kunnen doen. De trillingen werken tot diep door in de spieren en trillen de spieren los als het ware. Deze behandeling wordt zowel in een losse behandeling als in een pakket aangeboden.

 

 


Nagels:

Een Manicure, Pedicure, Gellak, Gelnagels of een behandeling speciaal voor nagelbijters. Bij Lisa's Beautysalon is alles mogelijk! Er is keuze uit meer dan 40 kleuren. Voor zowel de winter als zomer. Bij iedere behandeling worden de handen en nagels heerlijk verzorgd. Ook wordt er speciaal aandacht besteedt aan de nagelriemen, deze worden verzorgd met een olie. Er is ook keuze uit verschillende glitters en steentjes voor op de nagels.

 

 


Cosmetische hand-  & voetverzorging:

Even heerlijk uw handen of voeten laten verzorgen. Er wordt bij deze behandelingen gewerkt met een peeling en masker zodat de huid grondig gereinigd wordt en daarna heerlijk zacht aanvoelt. Ook worden de nagels netjes gevijld en worden de nagelriemen verzorgd. Als laatste komt er een ontspannende massage en worden de nagels mooi gelakt.

 

 


Pedicure:

Heeft u last van eelt, likdoorns of eeltpitten? Een Pedicure behandeling biedt uitkomst voor u! De voeten worden eelt vrij gemaakt en alle pijnlijke ongemakkelijkheden worden weggehaald. Ook worden de nagels mooi verzorgd. De huid en nagels worden netjes gefreesd met de nat-techniek. De nagelsubstantie wordt verwijderd en als laatste krijgt u een heerlijke voetmassage. Het doel is dat u weer pijnvrij de salon verlaat.